ActivitatsCreativitatGeneralNoticiesRelacions Públiques

Visita a Sra. Rushmore i Ogilvy, dues agències referents de la capital de l’Estat

El grup de seminari IV del prof. Richard Wakefield va escapar-se aquest divendres passat a Madrid per visitar dues agències que són referents en el panorama publicitari espanyol: Sra. Rushmore i Ogilvy. Durant les visites l’alumnat va rebre dues autèntiques masterclasses de les seves responsables, Inés Fernández i Victoria Rodríguez, la primera directora de comunicació i marca de Sra. Rushmore i la segona cap de relacions humanes d’Ogilvy.

A la visita a Sra. Rushmore, el grup va ser rebut per César García, director creatiu i soci de l’agència. De la masterclass d’Inés Fernández, cal destacar com va definir el perfil ideal de la persona de comptes (responsable de la gestió de projectes a l’agència): ha de ser essencialment empàtica, endreçada, dinàmica, tranquil·la i dialogant; també ha de tenir bon nivell d’anglès i mostrar en tot moment capacitat d’esforç, bona actitud i ganes de reciclar-se constantment.

Pel que fa a la visita a Ogilvy, la masterclass de Victoria Rodríguez es va centrar en el valor de marca. Sobre l’agència va destacar algunes dades i alguns aspectes interessants: el 68% de persones i càrrecs directius d’Ogilvy son dones; des de 2024 és l’agència més premiada del premis CdeC; la seva campanya “Andalusian Crush” ha estat premiada com la millor campanya de 2023; a l’agència volen contractar sempre bones persones, compromeses amb la societat i el medi ambient, fent també èmfasi en la conveniència de dominar l’anglès.

En definitiva, un viatge a la capital de l’Estat que sempre quedarà en el record del grup d’estudiants de 2n, tant de bo també els aprenentatges que es van endur de les professionals de Sra. Rushmore i Ogilvy els acompanyin al llarg de la seva futura carrera publicitària.

 

 

Previous post

El nostre grau, un Sant Jordi més, al costat de la Fundació IRES... i enguany també la colla castellera de la URL! :)

Next post

La marca Moritz, bon exemple de creativitat aplicada a mitjans alternatius

Josep Maria Picola