ActivitatsGeneralMaterialsTendències

“Tres classes magistrals de Comunicació”

Aquest dilluns al vespre a l’Auditori de la Facultat vam gaudir de tres classes magistrals a càrrec dels “Mestres de la Comunicació 2017”, els guardonats Robert Rodergas (Publicitat), Eloisa Alonso (Relacions Públiques) i Agustí Pons (Periodisme), tres referents de les respectives disciplines de la Comunicació. Aquests premis, que es concedeixen per segon any, són una iniciativa de Fundeco i la Facultat i volen reconèixer aquells professionals que han destacat per la seva trajectòria en els àmbits publicitari, de les relacions públiques i de periodisme, així com pel seu mestratge i el seu caràcter de “mirall” per a les noves generacions fe comunicadors.

L’acte va estar presidit pel degà Dr. Josep Maria Carbonell, el director del grau de Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting Dr. Josep Rom Rodríguez i el president de Fundeco Sr. José Ángel Abancens.
Previous post

REUNIÓ DEL JURAT D'UNA NOVA EDICIÓ DEL CONCURS DE DISSENY "UNA ROSA PER UNA CAUSA"

Next post

McDonald's fa un gir de 180º pel Dia Internacional de la Dona

Publi


Warning: Division by zero in /home/customer/www/blanquernafcri.com/public_html/grau/publicitat/wp-includes/comment-template.php on line 1520