ActivitatsEns ha visitat...GeneralMarketingMitjansRecursosTendències

Publicitat programàtica, què és i com funciona?

La setmana passada, en el marc de l’assignatura de màrqueting digital, els alumnes dels professors Marc Alegre i Hugo Ballón van rebre la visita de l’Eva Betoré, responsable de formació de la plataforma de publicitat programàtica Oniad.

La publicitat programàtica fa referència a la compra automatitzada d’espais publicitaris en els mitjans digitals, i en els últims anys ha revolucionat el panorama del màrqueting digital i ja representa una part important del pressupost publicitari de les marques.

Durant la ponència, la convidada va introduir els formats de publicitat programàtica més habituals (gràfica, en vídeo o àudio, i nativa) així com els suports on es pot veure (no només a navegadors web i aplicacions, sinó també a televisions intel·ligents, videojocs o suports exteriors com parades d’autobús i tanques publicitàries).

També vam revisar els orígens d’aquest tipus de publicitat i com funciona l’ecosistema anomenat Real Time Bidding on se subhasten automàticament els espais publicitaris.

Com ens va fer veure l’Eva, són moltes les possibilitats que ofereix la publicitat programàtica a les marques: un inventari publicitari immens, segmentacions de públic avançades i una analítica molt precisa, entre d’altres.

Gràcies a plataformes com Oniad la publicitat programàtica és ara més accessible a petites i mitjanes empreses.

 

Previous post

Ens visita l'alumni Helena Roca, responsable de comunicació corporativa a Grupo Bimbo

Next post

“A positive impact on people through better advertising”

Josep Maria Picola


Warning: Division by zero in /home/customer/www/blanquernafcri.com/public_html/grau/publicitat/wp-includes/comment-template.php on line 1520