ActivitatsCampanyesCreativitatEns ha visitat...EstratègiaGeneralMarketingProjectes estudiantsRelacions PúbliquesTendències

Presentacions finals dels casos objecte del ‘roleplay’ del Seminari de 4t

En aquesta recta final del semestre, i del curs 2023-24, s’han dut a terme les presentacions finals dels diferents casos treballats al llarg del joc de rol en el marc del Seminari de 4t. Així, entre els dies 2, 7 i 9 de maig els diferents grups han presentat l’estratègia i les campanyes de comunicació als representants (reals) de les marques The Barber Shop, Got2Be (Henkel), Brownie, Knorr (Unilever), Càritas Barcelona i Panda Go.

Els responsables de màrqueting i comunicació de les marques en qüestió han destacat en tot moment l’alt nivell de la feina feta i de les presentacions orals; queda veure ara, un cop s’hagin paït totes les propostes, si alguna d’elles veu la llum, si la marca corresponent implementa algun dels conceptes o alguna de les accions.

Enhorabona a alumnat i professorat… i gràcies per la confiança a totes i cadascuna de les empreses i entitats protagonistes del ‘roleplay’!!!

Previous post

Àmplia representació Blanquerna a 'La Nit del Màrqueting i la Comunicació' i el 'Sitges Next 2024'

Next post

Completats els tribunals dels Treballs Finals de Grau 2023-24 amb 16 professionals 'top', 7 dels quals ex-alumnes

Josep Maria Picola