ActivitatsAlumniCampanyesCreativitatEns ha visitat...EstratègiaGeneralMarketingProjectes estudiantsRelacions PúbliquesTendències

Presentacions finals del ‘joc de rol’ als representants de VIATRIS, MIMS, ALTIC, CASAL DELS INFANTS i GOZO

Els dies 4, 9 i 11 de maig han tingut lloc les presentacions finals del Seminari 8 ‘Rol Agència-Anunciant II’ de 4t curs, com sempre amb assistència de representants de les marques objecte de les campanyes treballades. Així, el dijous 4 de maig la marca protagonista va ser VIATRIS, el dimarts 9 van ser-ho MIMS i ALTIC i, finalment, el dijous 11 el CASAL DELS INFANTS i GOZO. Cinc marques, entre els torns de Matí i Tarda, que certament han donat molt de joc, cadascuna en el seu context competitiu i les seves circumstàncies quant a sector i ‘momentum’.

Les campanyes treballades per a VIATRIS s’han centrat en la marca Dalsydol Stick Bebibles i en les presentacions del dijous 4 vam comptar amb la presència de la Senior Marketing Manager de Viatris, Pilar Rodríguez Morante, i de la Senior Product Manager de Viatris, Patricia Sánchez Gómez, ambdues vingudes expressament de Madrid. També amb la sòcia fundadora i Strategic Director de Tempo Agency, Iria Triñanes, ex-alumna nostra (promoció 2003).

El dimarts 9 el protagonisme se’l van repartir les marques MIMS i ALTIC, la primera en el torn Matí i la segona en el torn Tarda. Per part de MIMS vam comptar amb les seves dues sòcies fundadores, les germanes Clara i Marta Casas, aquesta darrera ex-alumna de grau (promoció 2016). Per ALTIC van assistir Lluís Ventura, Cofundador, i Cynthia Cepeda, Directora de Màrqueting.

Finalment, el dijous 11 es van presentar les campanyes treballades per al CASAL DELS INFANTS, al Matí, i per a GOZO a la Tarda. Pel Casal vam comptar amb el seu Director de Relacions Ciutadanes, Enric Canet, amb la Responsable de Comunicació i Màrqueting Digital, Victòria Abelanet, i amb la Responsable d’Aliances Corporatives, Cristina Savin, ex-alumna Blanquerna (promoció 2009). En nom de la marca Gozo van assistir el CMO Marketing & Innovation, Mauro Ribó, i el Brand Manager, Armand Estrems, alumni del nostre Grau de la promoció 2021.

 

Previous post

El fenomen de la ‘KINGS LEAGUE’ des de dins, de la mà de dues ‘alumni’

Next post

Alumnes del Seminari VI visiten una agència referent en impacte positiu: Adsmurai

Josep Maria Picola