ActivitatsCampanyesCreativitatEstratègiaGeneralMarketingProjectes estudiantsRelacions Públiques

Presentacions de credencials de les agències als anunciants del joc de rol (seminari de 4t)

Dimarts passat es van fer les primeres presentacions del joc de rol ‘agència-anunciant’ dels seminaris de 4t 2022-23. En aquesta primera jornada, els grups que juguen el rol d’agència van presentar les seves credencials als que juguen el rol de responsables de les marques objecte de les campanyes d’aquest semestre. Així, les agències “de nova creació” Bichoraro, Dado, La Colmena i La Tóxica, i les “reinterpretades” VMLY&R i Wunderman Thompson, van mostrar tota la seva creativitat i tot el seu potencial als anunciants Turia (cervesa valenciana del Grup Damm), Zurich (asseguradora del Banc Sabadell), Faconauto (xarxa de concessionaris de cotxes), Circoolar Ethical Workwear i els promotors de concerts El Row.

En la jornada del proper dimarts 18, serà el torn de les empreses anunciants presentar a les agències els brífings de les campanyes a desenvolupar en el que queda de semestre.

Finalment, en les dues darreres setmanes d’aquest primer semestre 2022-23, uns i altres, fent equip, compartiran les presentacions finals de les campanyes resultants als representants reals de les marques objecte del joc de rol, els qual les analitzaran i tancaran el cercle amb les seves valoracions i recomanacions. Pel camí quedaran moltes reunions creuades entre els diferents grups de seminari, molts debats de contrabrífing i disseny d’estratègies, moltes hores de creació i producció de materials i accions… i, en definitiva, un munt d’aprenentatge pràctic sobre el que suposa el dia a dia de l’ofici en l’àmbit de la publicitat, les relacions públiques i el màrqueting.

Previous post

L'alumni Ricard Gimeno, Project Manager de Damm, ens visita al Seminari VII

Next post

Alumnes del Seminari VII presenten les credencials de VMLY&R  

Josep Maria Picola