ActivitatsCampanyesCreativitatEns ha visitat...EsdevenimentsGeneralLlibresMarketingNoticiesPublicacions

Presentació del llibre ‘Anuncios con estrella’ del publicitari Ricardo Pérez i debat sobre ‘influencer marketing’ amb l’alumni Guillermina Rosés

El passat dimecres 27 l’Auditori de la Facultat va acollir un acte singular, en el marc de l’assignatura ‘Introducció a la Publicitat, les RP i el Màqueting’ i amb l’excusa de la presentació del llibre ‘Anuncios con estrella’ del publicitari Ricardo Pérez, Acadèmic d’Honor de l’Academia de la Publicidad i CdC d’Honor del Club de Creativos: un debat sobre la incidència i l’evolució dels anuncis amb famosos entre el mateix Ricardo Pérez, un referent de campanyes amb ambaixadors de marques, i l’alumni Guillermina Rosés, experta en influencer marketing i sòcia fundadora de Lenke Agency.

L’acte, presentat i conduït pel Dr. Josep Maria Picola, Coordinador del Grau en Publicitat, RP i Màrqueting, va comptar també amb la participació del President de l’Academia de la Publicidad, Sr. Agustín Elbaile, els prestigiosos publicitaris Joaquim Lorente i Lluís Bassat, els professors Eva Santana i Richard Wakefield, el Director del GPUB, Dr. Marc Polo, i les nombroses intervencions dels molts alumnes que omplien la platea, majoritàriament de 2n curs, amb una bona representació també d’alumnat de 4t.

Destaquen les paraules de Joaquim Lorente en acomiadar-se: “El d’avui ha estat acte transcendent, una classe magistral, enhorabona a tots els que l’han fet possible!”

#OrgullBlanquerna #Excel·lènciaÉsFutur

Reportatge fotogràfic: https://photos.app.goo.gl/3nuyX31NGZoQJTwt6

Vídeo íntegre de l’acte: https://drive.google.com/file/d/1JEF2MXRr6ywtWpdS-iTBavsJjn1fk5hq/view?usp=drive_link

 

Previous post

L'Agència Catalana de Turisme, Bimbo, Germaine de Capuccini i Novolux Lighting, protagonistes del joc de rol dels seminaris de 4t

Next post

El CEO de Brownie (l'alumni Juan Morera), convidat a l'assignatura 'Màrqueting Digital'

Josep Maria Picola