GeneralPremisRecercaTesis

Premi Extraordinari de Doctorat de la URL 2020-21 per al Dr. Josep Maria Picola

El dimecres 13 d’octubre el Rector de la URL, Dr. Josep Maria Garrell, va fer entrega al Dr. Josep Maria Picola, professor i coordinador del Grau en Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting, del Premi Extraordinari de Doctorat de la promoció 2020-2021, per la qualitat de la seva recerca “Nuevas maneras de ver la televisión, nuevas maneras de anunciarse. El impacto de los cambios en los hábitos de consumo audiovisual en la relación de las marcas con su audiencia”.

La tesi, defensada el passat 29 de juny a l’Auditori de la Facultat, va ser dirigida pel Dr. Josep Rom i avaluada, amb un Excel·lent Cum Laude, per un tribunal format pel Dr. Jordi Montaña, catedràtic d’ESADE, com a President, i les doctores Mònika Jiménez i Cristina Martorell, directora del Grau en Publicitat de la UPF i coordinadora del mateix grau a la UIC, respectivament.

El lliurament del Premi es va emmarcar en l’acte de graduació dels doctorands de la URL de la promoció 2021-2021 que va tenir lloc als jardins del Rectorat. En ell van intervenir el Rector Dr. Garrell, el Vice-Rector de Recerca Dr. Rom, l’Il·lustre Padrí de la Promoció, Dr. Lluís Comellas, i el mateix Dr. Picola, en qualitat de representant dels nous doctors.

Acte de graduació de doctores i doctors de la promoció 2020-2021 de la URL, Jardí del Rectorat de la Universitat Ramon Llull, Barcelona 13.10.2021 [Fotos: Pere Virgili]

Previous post

Presentacions de rol agència-anunciant: Glass Canned Wines

Next post

"Acojonados" - Campofrío

Regina Lopez


Warning: Division by zero in /home/customer/www/blanquernafcri.com/public_html/grau/publicitat/wp-includes/comment-template.php on line 1520