ActivitatsAlumniGeneralRelacions Públiques

Normmal, una agència integrada, no integral  

Els estudiants dels seminaris de segon de Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting del professor Joan Cuenca varen visitar l’agència de publicitat Normmal. La sessió va ser atesa pel seu director de l’oficina de Barcelona, i exalumne de la Facultat, Ferran González (1a promoció, Publicitat i Relacions Públiques).

Ferran González va explicar als alumnes la seva trajectòria, l’estructura, les diferents seus de l’agència a Madrid, Londres, El Salvador i Miami i perfils professionals de Normmal, i com han anat canviant els models i les propostes de valor de les agències i consultores en els últims 10 anys i degut a quins factors.

Els estudiants també varen poder aprendre del plantejament estratègic i creatiu de diversos casos d’èxit de marques conegudes com Rituals, Roche Bobois, Menorca destí turístic, la RFEF, Gran Tour de Catalunya o el Govern del Salvador, entre d’altres.

Previous post

L'alumni Mar Canal repassa la seva trajectòria al Grup Danone i en treu 'learnings' per a l'alumnat de 'Fonaments de màrqueting'

Next post

Alumnes de 3r visiten l'agència Rosàs, referent en estratègia i excel·lència creativa

Josep Maria Picola


Warning: Division by zero in /home/customer/www/blanquernafcri.com/public_html/grau/publicitat/wp-includes/comment-template.php on line 1520