ActivitatsAlumniCampanyesCreativitatEns ha visitat...EstratègiaGeneralMarketingProjectes estudiantsRelacions PúbliquesTendències

Les creadores de MIMS visiten el seminari de rol de 4t curs

En el marc del joc de rol dels seminaris del Grau en Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting, el seminari de rol anunciant de la professora Sandra Vilajoana es transformarà en el departament de màrqueting i comunicació de MIMS, una nova i innovadora marca de complements alimentaris en forma de ‘gominoles’ vitaminades sense sucre.
Per conèixer més detalls sobre MIMS, el dimarts dia 14 de febrer, els integrants del seminari anunciant es van reunir amb la Marta Casals –alumni del Grau- i la seva germana Clara, les creadores de la marca.
En la trobada, la Marta i la Clara van compartir amb els estudiants les seves trajectòries professionals, la gènesi i el procés de creació de MIMS, el valor diferencial dels seus productes i els elements clau de la seva estratègia de màrqueting i comunicació. La sessió, molt intensa, participativa i productiva, va finalitzar amb la presentació dels reptes de MIMS per a l’any 2023. Alguns d’aquests reptes seran els que els integrants del seminari de rol ‘Anunciant’ convertiran en brífings per facilitar als tres grups que durant aquest semestre juguen el rol d’agència en el torn horari de matí.
Al final del semestre, les agències i el grup que adopta el rol de MIMS presentaran al client real els resultats de la feina realitzada.
Previous post

El Casal dels Infants del Raval, objecte del joc de rol del Seminari de 4t del GPUB

Next post

'Masterclass' de la directora creativa de l'agència Rosaparks als alumnes de 2n

Josep Maria Picola


Warning: Division by zero in /home/customer/www/blanquernafcri.com/public_html/grau/publicitat/wp-includes/comment-template.php on line 1520