ActivitatsEns ha visitat...MarketingMitjansTendències

Ens visita Xavier Robles, fundador de l’agència d’El Rubius i WillyRex

Aquesta setmana, en el marc de l’assignatura de Nous Mitjans, els alumnes del professor Marc Alegre han rebut la visita de Xavier Robles, fundador de l’agència d’influenciadors Vizz, del club d’eSports Dux i de la productora de pòdcasts Splendid, entre altres projectes.

La sessió va resultar molt inspiradora i va servir als estudiants a entendre la importància de la passió i de la intuïció a l’hora d’emprendre projectes.

Durant la xerrada, el convidat va explicar els orígens de Vizz, l’agència que representa a creadors de contingut com El Rubius, WillyRex, Vegeta 777 o Paula Gonu, i quines són les principals línies d’activitat. En l’actualitat, la xarxa de talents de Vizz compta amb més de 450 milions de seguidors a les xarxes socials, un actiu que els ha permès treballar amb les marques i partners més prestigiosos del planeta.

Els projectes de Dux i Splendid van donar peu a parlar de les noves tendències sobre la creació, distribució i monetització de continguts, i el paper que representen els nous mitjans i plataformes.

 

Previous post

La 'Corporate Category Manager' de DENTAID visita el Seminari d'Introducció a la Publicitat, les RP i el Màrqueting de 2n curs

Next post

Repassem eslògans publicitaris històrics i parlem amb un mite: 'el primo de Zumosol'

Josep Maria Picola


Warning: Division by zero in /home/customer/www/blanquernafcri.com/public_html/grau/publicitat/wp-includes/comment-template.php on line 1520