ActivitatsCampanyesCreativitatEstratègiaGeneralProjectes estudiants

Els alumnes de 4t presenten campanyes a l’Antiga Fàbrica Damm

Aquest passat dimarts 13.12 l’alumnat dels seminaris de 4t matins del Grau en Publicitat, RP i Màrqueting han presentat les seves campanyes a l’Antiga Fàbrica Damm als responsables de màrqueting i comunicació de la companyia cervesera Guillem Casas, Ricard Gimeno Cases, Francesc Tous i Paula Hom Roca (aquest tres darrers ‘alumni’ del nostre Grau). Amb aquest acte s’inicia el cicle de presentacions (en ambdós torns, matí i tarda) als respectius representants de les marques objecte del joc de rol d’aquest primer semestre 2022-23: Damm, Faconauto, Zurich, Circoolar i El Row.

La marca de Damm objecte del joc de rol d’aquest semestre ha estat TÚRIA, de manera que els diferents grups de treball del seminari ‘de rol Agència-Anunciant’ s’han centrat en crear i produir campanyes relacionades amb la cervesa valenciana: per (re)posicionar la marca, per ajudar a introduir-la a Madrid, per consolidar-la a la Comunitat Valenciana i per convertir-la en referent en l’àmbit cultural. Les quatre campanyes presentades han estat molt ben valorades pels representants de Damm, els quals han destacat la qualitat i el rigor tant de la reflexió estratègica com de la creatividad i de la implementació dels diferents materials i accions de publicitat i relacions públiques per a la marca objectiu del seminari.

Previous post

L'alumna Lucía Olivella guanya el 2n premi del 'PR Arena 2022'

Next post

Presentacions de les campanyes als representants de SABADELL ZURICH

Josep Maria Picola


Warning: Division by zero in /home/customer/www/blanquernafcri.com/public_html/grau/publicitat/wp-includes/comment-template.php on line 1520