ActivitatsCreativitatDirecció d'artEsdevenimentsGeneralNoticiesPremisProjectes estudiants

El nostre grau, un Sant Jordi més, al costat de la Fundació IRES… i enguany també la colla castellera de la URL! :)

Un any més, el Grau en Publicitat, RP i Màrqueting de la Facultat col·labora amb la Fundació IRES en el disseny de la capsa de la rosa solidària que es ven en la Diada de Sant Jordi a l’Hotel Majestic del Passeig de Gràcia de Barcelona. Com ja s’ha fet en els anys anteriors, l’alumnat del seminari de Creativitat de 3r ha treballat i presentat propostes per al concurs del disseny de la capsa de la rosa. Posteriorment, un jurat format per representants de la Fundació IRES, del Majestic i de Blanquerna (en el nostre cas, la responsable de Disseny de la Fundació Blanquerna Esperanza Maestro, la coordinadora del GPUB Sashka Krtolica i el seu director, Josep Maria Picola), va acordar la proposta guanyadora, creada per la ‘dupla creativa’ formada per Àngela Quesada i Mireia Miquel, alumnes del seminari del prof. David Morales.
Enguany, però, es dona una altra circumstància que encara atorga més protagonisme a Blanquerna, i la URL, en aquesta col·laboració solidària lligada a la festivitat de Sant Jordi: com que el disseny guanyador de la capsa de la rosa de l’Àngela i la Mireia juga amb els castellers, com a símbol de ‘la força de la unió’ i de la catalanitat de la Diada de Sant Jordi, s’ha convidat a la colla castellera de la URL ‘Els engrescats’ (formada majoritàriament per integrants Blanquerna) a fer una petita exhibició el matí del 23 d’abril davant del Majestic, al Passeig de Gràcia cantonada amb el carrer Mallorca. Així, ‘Els Engrescats’ de la URL aixecaran dos pilars de quatre, un a les 12:00 i l’altre a les 12:30, fent encara més festiva i visualment potent aquesta col·laboració de Blanquerna amb la Fundació IRES i la seva causa social.
Us esperem a totes i tots per Sant Jordi a la parada de roses solidàries de la Fundació IRES a l’Hotel Majestic. Allà podreu col·laborar en una molt bona causa adquirint-hi roses i podreu gaudir del disseny de les capses ‘made in Blanquerna’ de les nostres dues alumnes de 3r, l’Àngela i la Mireia. Ah, i si us hi passeu entre 12 i 13h podreu gaudir també de l’exhibició castellera de la colla d’Els Engrescats de la URL i fer de la vostra visita una experiència completa!!!
Previous post

El Dr. Curto analitza el model McDonald's al programa de la Gemma Nierga de RTVE

Next post

Visita a Sra. Rushmore i Ogilvy, dues agències referents de la capital de l'Estat

Josep Maria Picola


Warning: Division by zero in /home/customer/www/blanquernafcri.com/public_html/grau/publicitat/wp-includes/comment-template.php on line 1520