ActivitatsAlumniCampanyesCreativitatEstratègiaGeneralMarketingProjectes estudiantsRelacions Públiques

El Casal dels Infants del Raval, objecte del joc de rol del Seminari de 4t del GPUB

El dijous passat el grup del Seminari VIII ‘Rol Agència-Anunciant II’ del Prof. Picola es va reunir amb l’equip responsable del Casal dels Infants, encapçalat per l’alumni del nostre Grau en Publicitat, RP i Màrqueting Cristina Savin (2009). La sessió, a la seu del Casal del carrer Reina Amàlia del Raval, la va arrencar el Director de Relacions Ciutadanes del Casal, Enric Canet, el qual va resumir la raó de ser i la història de l’entitat, centrada des del primer dia en la lluita social als barris, i va animar els estudiants a ajudar a la seva difusió i al seu posicionament com a ONG referent d’atenció a la infància en risc. Les explicacions de les responsables dels àmbits de la Infància i d’atenció a les Famílies van completar la presentació, i van permetre entrar més en el detall de la tasca que es fa en el centre del barri del Raval.

El clímax de la sessió va venir amb el testimoni del Tchacka, explicant tot el seu procés migratori des del dia que va marxar de Mali, amb 15 anys, fins que va arribar a Barcelona. Una gran història de superació, molt inspiradora i que suposa un gran impacte positiu; una molt bona oportunitat per obrir mirades i conèixer la realitat dels joves migrants, així com la tasca del Casal dels Infants. https://www.youtube.com/watch?v=fkeHGqxRAAA&t=5s

Finalment, la mateixa Cristina Savin i la seva companya Victòria Abelanet van presentar els objectius que l’entitat s’ha plantejat a curt termini en l’àmbit del Màrqueting i la Comunicació. Serà sobre aquesta base que el grup que jugarà el rol del Casal dels Infants en el marc del Seminari VIII treballarà en els brífings a presentar als grups que jugaran el paper d’agència, i gestionarà la realització de les campanyes i les accions que es presentaran al ‘client real’ en acabar el semestre.

Aquest projecte de Seminari forma part d’un acord global de col·laboració entre la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna i el Casal dels Infants, el qual comporta també que un Treball Final de Grau 2022-23 està centrat en el desenvolupament d’un Pla de Comunicació per al Casal. Fruit igualment d’aquesta col·laboració, l’alumni Cristina Savin intervindrà en la propera edició de les Jornades Blanquerna del mes de març.

Previous post

Presentacions de les campanyes als representants de SABADELL ZURICH

Next post

Les creadores de MIMS visiten el seminari de rol de 4t curs

Josep Maria Picola


Warning: Division by zero in /home/customer/www/blanquernafcri.com/public_html/grau/publicitat/wp-includes/comment-template.php on line 1520