ActivitatsCampanyesEsdevenimentsEstratègiaGeneralMarketingNoticiesPremisRelacions PúbliquesTendències

Àmplia representació Blanquerna a ‘La Nit del Màrqueting i la Comunicació’ i el ‘Sitges Next 2024’

El passat dijous 9 de maig el Col·legi Oficial del Màrqueting, la Comunicació, la Publicitat i les Relacions Públiques de Catalunya va organitzar, un any més, la trobada de referència del sector: ‘La Nit del Màrqueting i la Comunicació’. Aquesta festa dels professionals de la comunicació persuasiva va comptar amb la presència d’un nombre important d’ex-alumnat, alumnat i professorat del nostre Grau. Prèviament a ‘La Nit’ els participants van assistir a la vetllada de lliurament dels Premis Impacte 2024.

La fundadora i presidenta d’ATREVIA, Núria Vilanova Giralt, va rebre el Premi d’Honor del Col·legi d’enguany per la seva trajectòria professional, el seu esperit emprenedor i el seu compromís amb valors socials. Pel que fa als premis a projectes, van destacar les agències VML i McCann Worldgroup, les quals van guanyar dos ors cadascuna, per les seves campanyes amb Kraft Heinz, i CaixaBank i Down Catalunya respectivament.

Addicionalment, el Col·legi va premiar els millors professionals de l’últim any, com ara Antonio Alarcón, com a millor professional de màrqueting, Marta Raventós, com a millor professional de comunicació corporativa, Isahac Oliver Ponce, com a millor creatiu, o als creadors de la influencer virtual fit_Aitana com a millor productora de continguts digitals, entre d’altres. El Col·legi també va lliurar un reconeixement especial a la plataforma 3Cat Corporatiu.

En paraules de Miquel Campmany, degà del Col·legi, “estem molt contents d’haver aplegat els màxims representants d’agències referents a Catalunya, tant multinacionals com independents, junt amb alguns dels millors representats del màrqueting a les nostres empreses, juntament amb grans especialistes en tots els angles del nostre sector. Ens cal reunir-nos molt més, celebrar molt més i visualitzar molt més el gran talent que aglutinem a Catalunya i que ens permet exportar comunicació, estratègies i innovació arreu del món”.

Solapant-se en dates, i també al Teatre Prado, es va celebrar l’edició 2014 del Festival ‘Sitges Next‘, també amb una alta participació d’alumnat i professorat de Blanquerna, majoritàriament dels grups de seminari de 3r curs. El ‘Sitges Next’ ja s’ha consolidat com el festival dedicat a impulsar la innovació en comunicació de marques, agències, start-ups i creadors tecnològics. Un any més, van ser dos dies de tallers, ponències i taules rodones molt recomanables “per establir noves connexions, nodrir-nos i inspirar-nos, amb la finalitat de contribuir de forma rellevant a la transformació en la manera com ens comunicarem en els propers anys”, en paraules del seu director, el professor del nostre grau Xavier Duran.

La traca final del ‘Sitges Next’ d’enguany va ser ben lluïda i innovadora: ‘la batalla de prompts‘, conduïda pel director creatiu i expert en IA Ramon Castillo, professor del nostre Màster Universitari en Direcció d’Art en Publicitat.

 

Previous post

'La gestió de la xarxa TikTok des de la Fundació Arrels', objecte d'estudi de l'alumnat de 2n

Next post

Presentacions finals dels casos objecte del 'roleplay' del Seminari de 4t

Josep Maria Picola