ActivitatsCampanyesCreativitatEstratègiaMarketingProjectes estudiantsRelacions Públiques

Alumnes del Seminari VII presenten les credencials de VMLY&R  

Els alumnes del seminari de 4t del prof. Richard Wakefield han visitat l’agència VMLY&R, a la seva seu del carrer Santaló de Barcelona, i han compartit amb els seus responsables la presentació que han realitzat per al joc de rol agència-anunciant, en el qual “interpreten” el paper de l’esmentada agència multinacional.
En aquest context, Víctor Arriazu, Marçal Guasch i Jose Lacueva, integrants de VMLY&R, han donat el seu feedback a la presentació de l’agència creada pels estudiants de Blanquerna, valorada molt positivament, qualificant-la com “molt pro” i “100% factible”.
A partir d’ara, el joc de rol continuarà amb els brífings que els grups del seminari que fan el rol d’anunciat han preparat per a les diferents marques: Zurich (asseguradora per als clients del Banc Sabadell), Cervesa Túria (del Grup Damm) i Faconauto (associació de concessionaris del sector de l’automòbil). El grup d’estudiants que “juguen” a ser part de l’equip VMLY&R rebran un brífing de cadascuna d’aquestes tres marques, en treballaran les respectives estratègies, crearan i produiran els materials publicitaris, les accions de RP… i, finalment, ho presentaran i defensaran als anunciants, com passa en la realitat professional.
Previous post

Presentacions de credencials de les agències als anunciants del joc de rol (seminari de 4t)

Next post

La gestió del màrqueting de talents, de la mà de l'ex-alumne Àlex Torrents

Josep Maria Picola


Warning: Division by zero in /home/customer/www/blanquernafcri.com/public_html/grau/publicitat/wp-includes/comment-template.php on line 1520