ActivitatsAlumniGeneralMarketingMitjansTendències

Alumnes del Seminari VI visiten una agència referent en impacte positiu: Adsmurai

Visitar -novament- Adsmurai, el passat divendres 12 de març, va ser… en una paraula… IMPACTANT!

L’agència, que va néixer de la mà d’un col·laborador habitual de la Facultat, Marc Elena, és un dels pocs partners de Google a Europa i compta amb 250 empleats (entre els quals molts ex-alumnes Blanquerna) i 4 seus arreu del món. Adsmurai no centra el seu relat en “ser una de les millors en Paid Media” -que segurament ho és-, sinó en l’IMPACTE positiu en les persones a través de la publicitat.
Els estudiants del Seminari VI, acompanyats de la prof, Sashka Krtolica, van rebre durant la visita una petita mostra de com es fa el ‘paid media’, a través d’un cas d’èxit molt actual com és la campanya de reposicionament de Desigual i Nathy Peluso.
La nostra ‘alumni’ de Grau i Màster Núria Gallifa i l’Alberto Lorenzo van ser els millors amfitrions que podíem tenir, descobrint no solament els serveis d’Adsmurai, i la seva voluntat d’oferir cada cop més fins al 360º en paid media, sinó també la seva pròpia trajectòria. Amb ells vam comprovar com aquest propòsit d’impactar positivament es trasllada a persones dins dels seus equips i en la seva evolució professional.
Meravellats amb les possibilitats de creixement que tenen el màrqueting i la publicitat digital, els estudiants s’hi volien quedar ja a treballar. La foto final de la visita, a la terrassa amb vistes al Passeig de Gràcia, ja comença a ser una tradició per als seminaris de Blanquerna, gràcies a la Maria Gómez que sempre ens organitza aquesta activitat i vetlla per les persones, actuals i futures, de l’agència. Gràcies, Maria! Gràcies i enhorabona, Adsmurai!
Previous post

Presentacions finals del 'joc de rol' als representants de VIATRIS, MIMS, ALTIC, CASAL DELS INFANTS i GOZO

Next post

12è any de tribunals Treballs Finals de Grau

Josep Maria Picola


Warning: Division by zero in /home/customer/www/blanquernafcri.com/public_html/grau/publicitat/wp-includes/comment-template.php on line 1520