ActivitatsAlumniEstratègiaGeneralMarketingRelacions Públiques

Alumnes del Seminari IV visiten Normmal, “una agència integrada, no integral”  

Els estudiants dels seminaris de segon de Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting del professor Joan Cuenca varen visitar la consultora de comunicació Normmal. La sessió va ser atesa pel seu director de l’oficina de Barcelona, i exalumne de la Facultat, Ferran González (1a promoció, Publicitat i Relacions Públiques).
 
Ferran González va explicar als alumnes la seva trajectòria, l’estructura, les diferents seus de l’agència a Madrid, Londres, El Salvador i Miami i perfils professionals de Normmal, i com han anat canviant els models i les propostes de valor de les agències i consultores en els últims 10 anys i degut a quins factors.  
Els estudiants també varen poder aprendre del plantejament estratègic i creatiu de diversos casos d’èxit de marques conegudes com Singuladerm, Botemania o el Govern del Salvador, entre d’altres.
Previous post

La International Director de Natura Bissé visita l'assignatura 'Màrqueting Internacional'

Next post

La 'Corporate Category Manager' de DENTAID visita el Seminari d'Introducció a la Publicitat, les RP i el Màrqueting de 2n curs

Josep Maria Picola


Warning: Division by zero in /home/customer/www/blanquernafcri.com/public_html/grau/publicitat/wp-includes/comment-template.php on line 1520