ActivitatsAlumniEstratègiaGeneralMarketingNoticiesProjectes estudiantsRelacions PúbliquesTendències

Alumnes del seminari de rol de 4t curs visiten a Madrid el ‘Brownie Cofee’ i l’agència Jungle

El passat dijous 11 una representació dels alumnes del grup de seminari de 4t de la prof. Sandra Vilajoana es van desplaçar a Madrid, amb la seva tutora, per visitar l’agència Jungle, tot un referent d’ecosistema d’agències disruptives i innovadores (de la mà del nostre Alumni Ambassador Jacobo Pérez del Pulgar), i el ‘Brownie Cofee’ de la capital, un nou concepte llançat per Grupo Brownie, el CEO del qual és el també alumni Blanquerna Juan Morera, un dels casos objecte del joc de rol d’aquest semestre.

Aquesta doble visita a la capital de l’Estat s’emmarca dins la dinàmica del seminari ‘Agència-anunciant II’ de 4t curs. En aquest cas específic, el grup tutoritzat per la prof. Vilajoana fa el paper, dins del joc de rol del seminari, del department de màrqueting i comunicació que gestiona la marca de botigues de roba Brownie. Una de les campanyes objecte de brífing passat als grups de seminari que juguen el rol d’agència és el llançament d’un nou concepte d’establiment, tipus cafeteria; això va dur a una representació del grup ‘anunciant’ a visitar ‘in situ’ el ‘Brownie Cofee’ que va obrir recentment la marca a la capital madrilenya.

Aprofitant l’escapada a Madrid, tutora i alumnes van agendar una visita a una de les agències que més s’estan significant en el panorama de l’estratègia i la creativitat espanyoles: Jungle. Allà van rebre una autèntica ‘masterclass’ d’un dels socis fundadors i Corporate Development Director del conglomerat d’agències: l’ex-alumne Jacobo Pérez del Pulgar. En Jacobo, a més de ser un gran professional de la publicitat, és un alumni Blanquerna ben agraït i orgullós del seu pas per la Facultat: llueix amb orgull en el seu perfil de LinkedIn el títol Blanquerna Alumni Ambassador. Gràcies de cor, Jacobo, Blanquerna és i serà sempre casa teva!!!

#OrgullBlanquerna #TalentBlanquerna 🙂

Previous post

Alumnes de 3r visiten l'agència Rosàs, referent en estratègia i excel·lència creativa

Next post

El Dr. Curto analitza el model McDonald's al programa de la Gemma Nierga de RTVE

Josep Maria Picola


Warning: Division by zero in /home/customer/www/blanquernafcri.com/public_html/grau/publicitat/wp-includes/comment-template.php on line 1520